Rulada "Diaconta"

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 18542 vizualizari

 

E o reteta care mie-mi place tare mult.Denumirea i-au dat-o prietenii de pe un alt site.

 

INGREDIENTE

  • 2 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • 300 gr parizer sau sunca
  • 1 borcan ciuperci
  • 300 gr cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • sare,piper,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Diaconta":

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt.


Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3 linguri de smintina si se bate in continuare,dupa care se adauga faina si apoi ciupercile cu sunca si cascavalul ras.


Se amesteca toate dupa care se pun in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pina cind se rumeneste putin pe deasupra .

Se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Dupa preferinta se mai poate pune si ardei rosu sau morcov fiert, sau citeva boabe de mazare pentru aspect.

 

TIPS-URI

1

nu trebuie lasat prea mult la cuptor,chiar daca e moale fiindca se topeste casul,el se va intari cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Diaconta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

01.07.2014, 01:29

La favorite cu ea!

diaconta 1

01.07.2014, 12:12

Patricia,sa stii ca e foarte buna si eu o fac foarte des.Sigur o sa-ti placa.
Ma amuzam vazand primele retete postate )) ma mir ca nu a ras nimeni de mine

Bya Ralu 1

07.02.2015, 00:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui