Rulada "Diaconta"

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 19508 vizualizari

 

E o reteta care mie-mi place tare mult.Denumirea i-au dat-o prietenii de pe un alt site.

 

INGREDIENTE

  • 2 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • 300 gr parizer sau sunca
  • 1 borcan ciuperci
  • 300 gr cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • sare,piper,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Diaconta":

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt.


Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3 linguri de smintina si se bate in continuare,dupa care se adauga faina si apoi ciupercile cu sunca si cascavalul ras.


Se amesteca toate dupa care se pun in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pina cind se rumeneste putin pe deasupra .

Se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Dupa preferinta se mai poate pune si ardei rosu sau morcov fiert, sau citeva boabe de mazare pentru aspect.

 

TIPS-URI

1

nu trebuie lasat prea mult la cuptor,chiar daca e moale fiindca se topeste casul,el se va intari cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Diaconta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

01.07.2014, 01:29

La favorite cu ea!

diaconta 1

01.07.2014, 12:12

Patricia,sa stii ca e foarte buna si eu o fac foarte des.Sigur o sa-ti placa.
Ma amuzam vazand primele retete postate )) ma mir ca nu a ras nimeni de mine

Bya Ralu 1

07.02.2015, 00:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa