Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2020 | 1266 vizualizari

 

Sambata...zi  de rasfat...asa ca purcedm la treaba...ne inspiram din Friganelele lui Merisor...

 

INGREDIENTE

  • 20 felii de paine alba toast
  • 20 felii de sunca
  • 20 felii cascaval
  • 4 oua
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pt prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval:

Incepem cu ouale pe care le batem cu furculita si cu sare si piper dupa gust.


Continuam cu feliile de paine.


Fiecare felie de paine o aplatizam cu sucitorul, asezam deasupra o felie de sunca si una de cascaval, rulam strans si prindem cu o scobitoare. Continuam pana terminam ingredientele.


Trecem fiecare rulou obtinut prin ou batut, il tavalim bine prin pesmet si il punem la prajit in uleiul incins, pana se rumeneste frumos pe toate partile.


Servim calde sau reci cu ketchup si legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

05.02.2020, 09:46

Bune!

Rocsi 1

05.02.2020, 20:05

Ce faine mi se par aceste rulouri si gustoase!

Gherca Daniela 1

08.02.2020, 19:33

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi