Aperitiv sicilian

de danakarin in Salate, 25 Feb 2013 | 4098 vizualizari

 

Daca i-a placut pisicii, poate va place si voua :-)

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde 500 g
  • 2 conserve de sardele in ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • o lingura de capere
  • sare piper
  • o lingura de zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv sicilian:

Curatam fasolea, o taeim in bucati potrivite si o fierbem in multa apa sarata. Se poate folosi si o conserva de fasole verde. O scurgem si o punem deoparte. Incalzim intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline, adaugam usturoiul maruntit, apoi sardelele scurse de ulei si maruntite si lasam pe foc 2-3 minute. Amestecam sardelele cu fasolea, saram si piperam, acrim cu o lingura de zeama de lamaie si la sfarsit presaram o lingura de capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv sicilian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sim0na 1

25.02.2013, 13:01

Delicioasa combinatie fasole verde - sardele!

Bya Ralu 1

25.02.2013, 13:23

bun bun

danakarin 1

25.02.2013, 20:03

Rocsi, Simona, Raluca, ma bucur !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu piept de pui