Aperitiv tapas cu jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2018 | 5081 vizualizari

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

05.03.2018, 20:38

Daca e cu jambon, e bun..

portiadelumina 1

05.03.2018, 20:39

Gustul acestor aperitive este dat, după părerea mea, de usturoi, el pune în valoare restul ingredientelor. Dar asta-i doar părerea mea, de nebucătar, firește.

Bunica 1

05.03.2018, 20:40

Wow,ce bunatate!

Rocsi 1

05.03.2018, 20:53

Ce imi plac acest tip de gustari!

RODIMUR 1

05.03.2018, 21:03

Foarte gustoase!

Lau 1

05.03.2018, 21:04

Padre aveți dreptate ca usturoiul se simte,soțul meu a mâncat cu ceapa verde

katty 1

05.03.2018, 21:18

Numai bunatati!

Ina 1

05.03.2018, 21:39

Ce frumusele sunt

MotanLaOale 1

05.03.2018, 21:46

Spiridus 1

06.03.2018, 10:20

interesanta reteta!

mirela0911 1

06.03.2018, 10:25

Cred ca-s tare bune!

elucubratiiculinare 1

06.03.2018, 10:28

super bune

vasimur 1

06.03.2018, 10:40

Ksenya 1

06.03.2018, 10:55

arata tare apetisant!

madi_marin 1

06.03.2018, 18:18

mmm...ce bine arata!

kytz 1

07.03.2018, 06:25

Arată grozav! Nem nem nem ...

Lau 1

07.03.2018, 09:45

dantes 1

11.03.2018, 10:50

Bun!

mihaelar63 1

06.05.2018, 13:25

Anett 1

30.12.2021, 15:32

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume