Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2017 | 1004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 140 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte la temperatura camerei
  • 70 ml ulei de masline
  • 100 g parmezan ras
  • 1 conserva sardine in suc propriu (215g)
  • 7-8 masline verzi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi:

Bati ouale pana cand se omogenizeaza compozitia (cca. 1 minut). Adaugi alternativ, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, si laptele.


Adaugi parmezanul ras, maslinele verzi taiate in feliute subtiri, sardinele scurse de lichidul din conserva si zdrobite cu furculita, uleiul de masline, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.


Amesteci pana cand obtii un aluat omogen.


Tapetezi forma cu ulei si faina, adaugi aluatul si il nivelezi.


Coci tarta in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca. 30 minute.


O servesti dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

10.03.2017, 00:54

Trebuie sa fie buna !!!! Poate i-ar fi trebuit putina culoare sau decor sa o faca mai atractiva

kytz 1

10.03.2017, 10:40

oanapl 1

11.03.2017, 16:08

Da, aveti dreptate d-na @mihaelar63! Tarta si pozele le-am facut mai demult si nu prea ma pricepeam la facut poze.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bombe de legume