Cartofi Frantuzesti

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2011 | 9241 vizualizari

 

Foarte buni!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 4 oua fierte
  • 3 oua crude
  • 4 linguri smantana
  • 200 g cascaval
  • jumatate ruda salam
  • putina margarina
  • putin pesmet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Frantuzesti:

Cartofii se curata de coaja,se spala,se taie felii subtiri si se pun la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute(pana cand furculita intra usor in ei).Salamul se curata si se da pe razatoare pe ochiul mare,la fel si cascavalul.Ouale se curata de coaja si se sfaramiteaza cu o furculita.Cele 3 oua crude se bat si se amesteca cu cele 4 linguri de smantana si putina sare.Luam o tava rotunda pe care o tapetam cu margarina iar apoi cu pesmet.Se pun in straturi feliile de cartofi,apoi presaram ouale sfaramitate(deasupra oualelor presaram putina sare),salamul,cascaval si un sfert din compozitia de oua cu smantana(procedam asa pana la ultimul strat).Peste ultimul strat(stratul de cartofi)se torna ce a mai ramas din compozitia de oua si se presara cateva bucatele de margarina.Se da la cuptor timp de 40-50 de minute.Inainte cu cateva minute de a fii gata cartofii,scoatem tava din cuptor,presaram putin cascaval si o mai lasam la cuptor pana cand acesta se topeste.


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

Ouale sfaramitate si salamul se impart in doua parti egale,iar cascavalul si compozitia de smantana cu oua se imparte in trei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 19:34

multumesc mult si ma bucur ca ti-a placut Luminita

mirela0911 1

28.10.2011, 19:47

super arata si sunt grozav de buni

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:53

Mirela multumesc ...intr-adevar sunt foarte buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua la cuptor