Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2021 | 733 vizualizari

 

Spanacul asociat cu branza de capra este o combinatie foarte buna. 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/tarta-quiche-cu-spanac-si-branza-de.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de spanac proaspat
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 gr de branza de capra
  • 100 gr de bacon afumat
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 de ardel rosu
  • paprika afumata
  • sare /piper
  • 1 lingura ulei
  • ierburi aromate de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat):

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Prajiti baconul într-o tigaie cu un pic de ulei si cu ceapa curatata si tocata. Colorati 10 minute, adaugati spanacul scurs si tocat. Puneti ardeiul rosu taiat bucatele si reveniti impreuna timp de 5 minute. Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul.
Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat) si cascavalul ras. Se pune compozitia cu spanac pe fundul unei formei de tarta unsa cu unt. Varsati deasupra ouăle cu smântâna. Decorati cu branza de capra taiata rondele fine, ierburi aromate si cu lamele de ardei. Coaceți timp de 25 minute. Lasati un pic sa se raceasca, taiati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si spanac