Aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2013 | 6925 vizualizari

 

Am achizitionat un senzational cas afumat de la sibieni .Chiar singur nu-l puteam lasa pe masa . asa ca am mai pus cate ceva pe langa el .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr muschi file de porc
  • 250 gr salam uscat
  • 250 gr carnaciori de bere
  • 250 gr cas afumat
  • 250 gr rosii cherry
  • 100 gr masline negre
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei Kapia rosu
  • salata verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

Feliati salamul ,muschiul si casul.

Increstati in patru carnatii de bere la ambele capete si ii prajiti in ulei .

Spalati legumele . Curatati Kapia .

Taiati ardeii rondele .

Aranjati totul pe un platou mare .

Alaturat puteti pune si un platou cu legume feliate .

TIPS-URI

1

Langa aperitive serviti mustar , hrean razuit in otet sau Ketch+up.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion