Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 31805 vizualizari

 

Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! Aperitive cu legume si branzeturi Delaco )

Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.

Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardei rosu
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu legume si branzeturi Delaco:

In ordinea de pe (tricouri ) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o “foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu legume si branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

kytz 1

08.01.2017, 20:24

-Marius- 1

13.03.2018, 11:39

Ancutsa 1

29.10.2018, 16:57

Draga Gaby, mi-au placut mult aperitivele tale si m-au inspirat sa pregatesc si eu cateva, aici https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-minuturi-reci-cu-branza-ceapa-si-chimen-88357.html
Iti multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza