Aperitive festive

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2017 | 2399 vizualizari

 

Bărcuţe cu brânză, ridichi-flori de cireş, castraveţi sculptaţi, toate menite să îi încânte pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sărbătoare în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 roşie
  • 2 castraveţi
  • 1 ardei
  • 1 legătură ridichi
  • măsline negre şi kalamata
  • frunze de ceapă verde
  • 150 g brânză de vacă
  • un cub de unt
  • 1 ceapă mică albă
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive festive:


Speli legumele.


Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.


Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.


Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.


Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.


Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.


Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.



Pofta Buna!



Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:


http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive festive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.09.2017, 20:03

O sa servesc si eu de pe platou!

dantes 1

22.09.2017, 10:52

Frumos!

Ancutsa 1

22.09.2017, 13:25

Multumesc, ma bucur mult ca v-au placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Samosa cu pui