Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Vazusem retea aceasta la Julie si am zis ca trebuie sa o incerc, bineinteles modificata putin :D
1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos.
2. Ouale se bat bine cu sare si piper.
3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-pui-cu-ciuperci-44469.html), se tavalesc bine prin faina, ou, faina, ou si apoi prin malai.
4. Se prajesc bine in ulei incin si se scot pe un servetel absorbant.
Pofta mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult