Aperitive oua umplute cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 49258 vizualizari

 

De revelion am vrut sa fac oua umplute, dar nu mai voiam sa le fac cu pateu..asa ca m-am gandit sa le fac cu piept de pui...s-au mancat imediat si au fost foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • jumatate piept de pui
  • 1 lingura mustar
  • 3 castraveciori murati
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive oua umplute cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucatele. Se pune intr-o craticioara cu apa la fiert cu putina sare si piper.


Separat, se pun la fiert 9 oua cratita cu apa. Se lasa la fiert pana sunt tari, apoi se trec prin jet de apa rece.


Se lasa la racorit si se decojesc, apoi se taie in doua si se scot galbenusurile.


Se face maioneza dintr-un galbenus tare, dat pe razatoarea cu ochiuri mici + 1 galbenus crud + o lingura mustar + ulei, care se pune treptat. La final se adauga putina zeama de lamaie.


Se scurge pieptul de pui fiert si se lasa sa sa raceasca, apoi se taie bucatele foarte mici. Se freaca apoi cu o lingurita de unt.


Se taie castraveciorii murati in bucatele mici si se amesteca cu pieptul tocat. Se adauga si o lingura maioneza si se omogenizeaza compozitia.


Cu acest amestec se umpu jumatatile de albus.


Se asaza pe un platou si se orneaza cu putina maioneza.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Daca nu va este rau de la maioneza, puteti sa le asezati ouale umplute pe un pat de maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive oua umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Rocsi 1

28.11.2013, 12:06

Krysty as manca si eu acum sa stii

Sylvia 1

28.11.2013, 16:56

superb !

Rocsi 1

28.11.2013, 21:18

Multumesc Sylvia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco