Aperitive saratele cu sunca

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 79492 vizualizari

 

Se fac foarte rapid si sunt bune si atunci cind aveti musafiri. Eu le fac in multe feluri si cu diferite umpluturi, dar asta a fost cea mai buna dintre toate pe care le-am facut. De ce? Nu fac reclama si nu am nici o legatura cu firma Sergiana-Poiana Marului, dar eu doar de acolo cumpar produse din carne gen: carnati proaspeti si afumati, mezeluri crud uscate din vanat, porc sau vita, produse traditionale romanesti (toba, caltabos,etc) si multe alte produse. De data asta am cumparat pulpa de porc, care este doar afumata, cu putina grasime si feliata foarte subtire. Aceasta pulpa de porc a facut saratelele mele asa de bune si nu exagerez cu nimic! Pentru reusita si deliciul lor ai nevoie de o sunca sau bacon de foarte buna calitate!

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de aluat de foietaj
  • 6 feliute pulpa de porc afumata
  • 50 gr cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive saratele cu sunca:

Am facut din jumatate de pachet de aluat pentru ca atata pulpa am avut.


Am infainat masa de lucru si am mai intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval pe gaurile cele mici, felia de pulpa am taiat-o in jumatate pe lungime pentru ca era prea lata si am pus cate o feliute de pulpa peste cascaval. Le-am rulat in forma de spirala si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt. Cand au fost gata toate, le-am mai uns si pe deasupra cu ou si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute, pana s-au rumenit deasupra.


Pofta buna!!! O halba de bere este foarte potrivita alaturi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saratele cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

02.05.2013, 22:01

super

babi5 1

17.12.2014, 19:03

martzisor 1

20.02.2015, 15:51

yammmi....sunt super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume