Aperitiv-tort finlandez

de giorgi in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 5911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de paine alba ,feliata mare,dreptunghiulara
  • 125-250g branza topita
  • 2 conserve mici peste ,ton ,in suc propriu
  • 125-250g crème fresh(crema de branza)
  • somon afumat cam 100x 50x 20mm sau un peste rosu
  • vegeta sau supa cub
  • 250g vispikream=smantana dulce la cutie(frisca fara zahar si arome)
  • Frunze de ceapa verde
  •  icre colorate, rotunde, pentru ornament sau alte legume,felii de peste
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv-tort finlandez:

Se ia paine feliata mare alba ,se inlatura marginile


Compozitia 1: 125g branza topita o amesteci cu peste Ton din conserva si cu ceapa rosie taiata solzisori


Compozitia 2: 250g crème fresh sau bounjour se amesteca cu ceapa verde taiata foarte mic, cu marar si cu pestele taiat cuburi mici


Se face un sirop de apa fiarta + supa cub se insiropeaza painea.


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1



Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Toate astea pana ti se termina compozitiile sau painea…



La sfarsit se pune painea goala insiropata drept acoperis.


Totul se imbraca in frisca batuta


Ornezi cu marar, ceapa verde taiata inele, icre colorate (rosii sau negre), piper colorat (rosu sau verde) boabe mari rotunde .


In loc de peste se poate face tortul asta si cu sunca, salam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv-tort finlandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

nadina73 1

23.11.2011, 11:56

Bun venit Arat minunat

giorgi 1

03.12.2011, 20:13

multumesc frumos!Sa nu-l uitati de Craciun.In reteta am omis ceapa rosie la ingrediente dar am pus-o in mod de preparare.

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre