Aperitiv-tort finlandez

de giorgi in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 6365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de paine alba ,feliata mare,dreptunghiulara
  • 125-250g branza topita
  • 2 conserve mici peste ,ton ,in suc propriu
  • 125-250g crème fresh(crema de branza)
  • somon afumat cam 100x 50x 20mm sau un peste rosu
  • vegeta sau supa cub
  • 250g vispikream=smantana dulce la cutie(frisca fara zahar si arome)
  • Frunze de ceapa verde
  •  icre colorate, rotunde, pentru ornament sau alte legume,felii de peste
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv-tort finlandez:

Se ia paine feliata mare alba ,se inlatura marginile


Compozitia 1: 125g branza topita o amesteci cu peste Ton din conserva si cu ceapa rosie taiata solzisori


Compozitia 2: 250g crème fresh sau bounjour se amesteca cu ceapa verde taiata foarte mic, cu marar si cu pestele taiat cuburi mici


Se face un sirop de apa fiarta + supa cub se insiropeaza painea.


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1



Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Toate astea pana ti se termina compozitiile sau painea…



La sfarsit se pune painea goala insiropata drept acoperis.


Totul se imbraca in frisca batuta


Ornezi cu marar, ceapa verde taiata inele, icre colorate (rosii sau negre), piper colorat (rosu sau verde) boabe mari rotunde .


In loc de peste se poate face tortul asta si cu sunca, salam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv-tort finlandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

giorgi 1

03.12.2011, 20:13

multumesc frumos!Sa nu-l uitati de Craciun.In reteta am omis ceapa rosie la ingrediente dar am pus-o in mod de preparare.

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:31

bun

Xandrinne 1

17.12.2017, 07:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu ficatei de pui