Apertiv ardei umpluti cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2017 | 3063 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ardei-umpluti-cu-branza-76108.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei kapia
  • 4 ardei gras
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g branza de burduf
  • marar
  • 4 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • susan
  • mac
  • cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apertiv ardei umpluti cu branza:

Ardei coptii ii curatam de coaja si de seminte,ii desfacem pe o parte (ca o carte)

Amestecam branza de vaci cu branza de burduf,sare,piper,marar.

Adaugam cate o lingura de umplutura unim capetele .

Sau cate o felie de cascaval in fiecare ardei.

Trecem ardeiii prin pesmet(amestecata cu sare ,susan,mac dupa preferinta)oua-pesmet-ou si le prajim in uleiul incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Apertiv ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea