Muschi de vita marinat la gratar

de mihaelar63 in Vita, 4 Sep 2017 | 7416 vizualizari

 

Vara este vreme de gratareala. Te saturi de mici si porc si dai si pe vita . Eu m-am inspirat de aici : https://www.bucataras.ro/retete/muschi-de-vita-la-gratar-cu-ceapa-usturoi-si-cartofi-copti-in-coaja-6982.html . Am dat nota de echilibrare dulce cu miere si fragezimea cu vin si rosii pasate .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa vita
  • 1 pahar vin roze
  • 4 linguri ulei masline
  • 4 linguri rosii pasate
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura cimbru uscat maruntit
  • 1 foaie dafin
  • sare roz de Himalaya
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita marinat la gratar:

  1. Carnea de vita se feliaza in felii de 2 cm grosime.
  2. Curatati si tocati marunt usturoiul.
  3. Se  sacondimenteaza carnea cu sare si piper.
  4. Se pun feliile de vita intr-un bol si se aduga restul ingredientelor amestecate .
  5. Lasati carnea sa se marineze la rece pana la 24 ore .
  6. Cand va amintiti de ea intoarceti feliile de carne ca sa marineze  feliile in mod egal .
  7. Inainte de servire scurgeti eventualul exces de lichid in care s-a marinat .
  8. Frigeti feliile de vita pe gratarul incins pe fiecare parte cate 2-3 minute .
  9. Daca carnea de vita se coace mai mult devine elastica si isi pierde fragezimea .
  10. Rolul mierii in marinata este sa echilibreze gustul de acru al vinului si a rosiilor . In acelasii timp pe gratar se va carameliza frumos .
  11. Serviti feliile de vita la gratar insotite de garnitura sau salata preferata .
  12. Noi am servito cu salata verde .

                                Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Apertiv ardei umpluti cu branza