Ardei copti

de LUK in Mancaruri de legume, 2 Aug 2011 | 3358 vizualizari

 

Sunt preferatii sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • ardei galbeni
  • sare
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti:

  Se coc ardeii pe o plita sau intr-o tigaie mai groasa.Se coc bine pe toate marginile apoi se pun pe un platou si se pudreaza cu sare(se va curata mai bine coaja)Dupa ce s-au racit ii curatam de coaja,ii punem intr-o farfurie adanca,punem sare dupa gust si ii stropim cu ulei si otet.Ii lasam 15 min sa se mureze apoi se pot consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

03.08.2011, 16:55

place

Cris2711 1

03.08.2011, 18:28

Florina si ai mei

mirela0911 1

03.08.2011, 21:38

si mie imi plac foarte mult, dar eu le fac o zeama din apa, sare, zahar si otet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga