Ardei copti la borcan

de MOKUSKA in Muraturi, 5 Mai 2015 | 6763 vizualizari

 

Mie imi place mult mai mult reteta asta, decat la congelator. Nu isi pierde gustul intens de ardei.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia
  • 4 l apa
  • 1 l otet
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • zahar dupa gust (eu am pus 20 lg)
  • foi dafin (1/4 foaie / borcan 800)
  • 1 lingura piper boabe si 2 linguri boabe de mustar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti la borcan:

Ardeii se coc pe tabla, se lasa intr-un vas acoperit, presarati cu sare grunjoasa. Se curata, inclusiv interiorul de seminte si se aseza in borcane.

Otetul, apa si condimentele se pun la fiert, dupa ce a dat in clocot lichidul turnam peste ardeii asezati in borcan ( cu ajutorul cutitului scoatem aerul).

Le fierbem 1 ora la bain marie la foc mic, dupa care le inchidem ermetic si le lasam in paturi acoperite 2-3 zile pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ceapa cu ardei capia