Ardei copti umpluti cu branzeturi

de simona72 in Retete Delikat, 18 Iul 2018 | 5153 vizualizari

 

Reteta este pe cat de simpla, pe atat de delicioasa. Imprumutata oarecum de la greci, ea are patru ingrediente de baza: ardeiul capia copt, branza feta, ulei de masline si oregano.
Ca mai la toate retetele, atunci cand lucrezi in bucataria ta, poti sa adaugi sau nu ingrediente. De data asta am folosit doua tipuri de branza care se topesc la cuptor si anume branza de burduf si camembert. In plus, am adaugat pastrama din muschiulet de porc si rosii. Uleiul de masline nu are cum sa lipseasca, la fel si oregano.
 Prietenii de la Delikat m-au ajutat si de data aceasta. Noua gama de produse conține numai ingrediente 100% naturale, fără niciun aditiv alimentar adăugat. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. Oregano este o planta aromatica cu aroma complexa si gust usor amarui. Se asociaza foarte bine cu uleiul de masline si astfel se poate obtine un ulei cu gust si aroma, daca in recipientul cu ulei se adauga putin oregano.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 50-70 gr branza de burduf
  • 50-70 gr branza Camembert
  • 80-100 gr pastrama din muschiulet de porc
  • Piper proaspat rasnit Delikat
  • Oregano Delikat
  • 1 rosie de gradina
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu branzeturi:

Se coace ardeiul capia pe o plita. Se curata de coaja. Se scot semintele si cotorul in asa fel incat sa ramana ardeiul cat mai intreg.

Se taie cubulete branzeturile, pastrama de porc si rosia. Se amesteca toate intr-un castron, se adauga piper proaspat rasnit, oregano si 2 linguri ulei de masline. Nu se mai adauga sare pentru ca toate ingredientele contin deja sare. Cand ati ajuns in acest moment, puteti sa optati pentru ce umplutura doriti: poate sa fie doar din branzeturi sau puteti sa adaugati si alte legume. Se umplu ardeii copti cu umplutura pregatita.

Asezati ardeii in vase din ceramica sau intr-o tava. Eu am ales doua vase mai mici pentru doua persoane. Se ung putin vasele cu ulei inainte de a aseza ardeii, se stropesc ardeii cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano de la Delikat.

Se dau vasele la cuptorul incins la 200 grade C, pentru 10-15 minute.

Se serveste mancarea calda cu paine proaspata sau cu lipie.

Sa va fie de bine!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi