Ardei copti umpluti cu branzeturi

de simona72 in Retete Delikat, 18 Iul 2018 | 362 vizualizari

 

Reteta este pe cat de simpla, pe atat de delicioasa. Imprumutata oarecum de la greci, ea are patru ingrediente de baza: ardeiul capia copt, branza feta, ulei de masline si oregano.
Ca mai la toate retetele, atunci cand lucrezi in bucataria ta, poti sa adaugi sau nu ingrediente. De data asta am folosit doua tipuri de branza care se topesc la cuptor si anume branza de burduf si camembert. In plus, am adaugat pastrama din muschiulet de porc si rosii. Uleiul de masline nu are cum sa lipseasca, la fel si oregano.
 Prietenii de la Delikat m-au ajutat si de data aceasta. Noua gama de produse conține numai ingrediente 100% naturale, fără niciun aditiv alimentar adăugat. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. Oregano este o planta aromatica cu aroma complexa si gust usor amarui. Se asociaza foarte bine cu uleiul de masline si astfel se poate obtine un ulei cu gust si aroma, daca in recipientul cu ulei se adauga putin oregano.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 50-70 gr branza de burduf
  • 50-70 gr branza Camembert
  • 80-100 gr pastrama din muschiulet de porc
  • Piper proaspat rasnit Delikat
  • Oregano Delikat
  • 1 rosie de gradina
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu branzeturi:

Se coace ardeiul capia pe o plita. Se curata de coaja. Se scot semintele si cotorul in asa fel incat sa ramana ardeiul cat mai intreg.


Se taie cubulete branzeturile, pastrama de porc si rosia. Se amesteca toate intr-un castron, se adauga piper proaspat rasnit, oregano si 2 linguri ulei de masline. Nu se mai adauga sare pentru ca toate ingredientele contin deja sare. Cand ati ajuns in acest moment, puteti sa optati pentru ce umplutura doriti: poate sa fie doar din branzeturi sau puteti sa adaugati si alte legume. Se umplu ardeii copti cu umplutura pregatita.


Asezati ardeii in vase din ceramica sau intr-o tava. Eu am ales doua vase mai mici pentru doua persoane. Se ung putin vasele cu ulei inainte de a aseza ardeii, se stropesc ardeii cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano de la Delikat.


Se dau vasele la cuptorul incins la 200 grade C, pentru 10-15 minute.


Se serveste mancarea calda cu paine proaspata sau cu lipie.


Sa va fie de bine!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

20.07.2018, 21:30

Cat de bine mai arataaaa!

oanapl 1

25.07.2018, 23:30

Ce bunatate!

mihaelar63 1

13.08.2018, 00:34

Grozava reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Salata delicata - colorata