Ardei cu salata de sunca

de Florica in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2012 | 2433 vizualizari

 

Se poate servi cu snitele, pulpe, chiftele, etc.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 ardei
  • 350 gr de sunca presata
  • 6 castraveciori murati (daca sunt mari 3-4)
  • o telina medie
  • maioneza
  • sare  

Maioneza:

  • 1 galbenus crud
  • 1 galbenus fiert
  • 2-3 lingurita mustar
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu salata de sunca:

Salata: Taiem sunca pestisori, curatem telina si o dam prin razatoarea mare, dupa care taiem castravetii murati cubulete mici/fasii si eventual razuim putin ardei. Amestecam totul, impreuna cu maioneza, adaugam sare dupa gust.


Combinatia de maioneza, sunca (mai ales daca e afumata), otetul din castraveciori si telina este grozava! Ardeii ii taiem felii mai mari si ii umplem cu salata.


Maioneza: Intr-un bol punem galbenusul crud si cel fiert, incepem sa punem ulei, cate putin, timp in care amestecam continuu in galbenus(uleiul se picura incet). Cand maioneza incepe sa devina consistenta, se poate adauga mai mult ulei La sfarsit, cand ati incorporat tot uleiul, adaugati sarea, mustarul si eventual un strop de suc de lamaie.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu salata de sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Aurelia 07_07 1

17.03.2012, 15:20

Super

Florica 1

18.03.2012, 13:01

Multumesc

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate