Ardei iute pentru iarna

de jolygina in Muraturi, 30 Oct 2011 | 6531 vizualizari

 

am facut aceasta reteta dupa sfaturile mamaici mele ,pe care o iubesc enorm

 

INGREDIENTE

  • ardei iute
  • otet 
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute pentru iarna:

Spalam ardei bine si ii asezam in sticle ,eu i-am pus in sticle de 1 litru .


Dupa ce ii asezam in sticle punem cam 2 linguri de sare sau o mana asa cum zice mamaia mea ,dar acum depinde de mana ,dar in general 2 linguri sau o lingura jumate ,dupa care punem jumatate otet in sticla si jumatate apa ,cu cat e mai mult otet cu atat sunt mai putin iuti ardeii ,otetul ia din iuteala lor .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

jolygina 1

31.10.2011, 18:26

multumesc fetelor va pupic

Cris2711 1

01.11.2011, 17:28

langa o ciorbita asa cum zice Dia

jolygina 1

03.11.2011, 10:24

asa este sunt deliciosi langa o ciorbita deja am inceput din ei sa mancam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe