Ardei iuti cu stafide

de mihaelar63 in Conserve, 19 Ian 2010 | 4538 vizualizari

 

asta toamna la piata am zarit o taraba plina cu movile de ardei iuti minusculi , erau atat de imbietori incat nu am rezistat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet 9 grade
  • 250 gr zahar
  • o lingura de sare mare , neiodata
  • 200 gr stafide
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti cu stafide:


  1. pregatiti borcanele , le spalati temeinic , iar capacele le fierbeti .

  2. curatati ardeii de coditele prea lungi si ii spalati.

  3. claditi ardeii in borcane cu stafide printre ei .

  4. incalziti otetul , puneti zaharul si sarea si amestecati pana se dizolva .

  5. puneti zeama rezultata peste ardei si insurubati ermetic capacele borcanelor.

  6. dati la dunst uscat pana a doua zi [ intre paturi]

 

TIPS-URI

1

stafidele vor lua din iuteala excesiva a ardeilor

2

otetul il puteti folosi la acrirea ciorbelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

30.01.2010, 12:40

Excelenta combinatie tare ma tenteaza sa pn si eu acum un borcanel, cred ca o fac. Bravo pt cutia de chibrituri ( ooooo ce complicat cuvant mi se pare ) ai facut ca si in Criminalistica pe bune, cand ai o proba care trebuie fotografiata si nu ai la indemana o unitate de masura faci poza cu ceva langa la care ii cunosti dimensiunea, de obicei bancnote sau obiste ce se pot masura apoi Felicitari pt reteta.

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:50

multumesc, bacnotele deja au diferite dimensiuni, de exemplu , francul elvetian ce mare e

Panacris 1

21.09.2015, 09:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu varza