Ardei iuti in otet

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 6674 vizualizari

 

Ardei iuti ii pun in varianta asta de ani de zile. Este o reteta foarte simpla, care o poate pune pana si un copil de 5 ani, atata doar ca risca sa isi dea cu mana pe la ochi. :P

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • sare
  • zahar
  • otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Coditele la ardei se taie, dupa care acestia se pun in borcane spalate. Este de preferabil sa indesati cat mai multi ardei ca sa nu puneti foarte mult otet.


In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar, dupa care se adauga otet pana acoperim ardeii.


Otetul nu trebuie diluat cu apa!!


Borcanele se infileteaza si se pun la pastrat.


Conservati in acest fel, ardeii tin si 2-3 ani.


In poza de mai jos sunt ardei din "promotia" de anul trecut.


Ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti ardei verzi, nu rosii pentru ca cei rosii de cele mai multe ori, dupa ce se mureaza ramane doar pielita de ei. Ardeii mei au fost primiti de la tara si cum calul de dar nu se cauta la dinti .....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

lira 1

20.09.2010, 15:28

Lia gospodina harnicuta s-a lasat pe tanjeala si nu am mai avut timp sa postez, asa ca acum iau tot din urma

Corinuta 1

20.09.2010, 17:38

Excelent arata!

Laly 1

21.09.2010, 18:13

Ce buni trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline