Ardei iuti in otet

de Alina26 in Conserve, 10 Oct 2013 | 11417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei iuti rotunzi
  • frunze dafin
  • 1 crenguta de marar uscat
  • 250 ml otet de vin
  • 750 ml apa
  • 1 lg sare mare
  • 1 lg zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Am spalat ardeii si i-am asezat in borcane,impreuna cu frunzele de dafin cate doua in fiecare borcan,si mararul rupt si impartit.


Eu pun o parte otet si 3 parti apa.Deci: am pus cate 1/4 de otet in fiecare borcan si 3/4 apa.Si la 1L de lichid am pus 1 lingura de sare si 1lg de zahar.


Am pus la fiert apa,otetul,sarea si zaharul,pana a inceput sa clocoteasca.Dupa aceea am turnat fierbinte peste ardei,le-am inchis si le-am acoperit cu prosoape,pana s-au racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (13)

Alina26 1

11.10.2013, 16:10

va multumesc!!!!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:14

imi plac

Alina26 1

02.02.2014, 18:54

ms!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Picarela