Castraveti in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 12 Aug 2010 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg castraveti potiviti
  • 1 litru otet
  • 4 litri apa
  • 6 linguri sare grunjoasa
  • 5 linguri zahar
  • boabe de piper,de mustar,foi de dafin
  • rondele de morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii se aseaza in borcane impreuna cu rondelele de morcov.Apa,otetul,sarea,zaharul se pun intr-o cratita si se dau in clocot,apoi se opreste focul si se pun boabele de piper si mustar(puteti sa mai adaugati crengute de marar,visin,ceapa si usturoi).Se toarna lichidul caldut peste castraveti ,se pune celofan si se infileteaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lia maria 1

12.08.2010, 14:20

sunt preferatii sotului meu

Laly 1

12.08.2010, 15:08

si mie imi plac

nadina73 1

13.08.2010, 01:07

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida