Ardei iuti la borcan

de Kori in Muraturi, 24 Oct 2011 | 8639 vizualizari

 

E o reteta veche tare si posibil ca a mai fost postata , dar hai ca o pun si eu :) Eu m-am ferit pana anul trecut sa pun ardeii iuti doar in otet, apoi am gustat la o prietena si de atunci ardeii iuti numai asa ii pun. Nu sunt acrii cum s-ar crede, sunt numai buni. Deja e a treia runda de ardei iuti pe care ii pun, la noi toata lumea e pro picant .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ardei iuti 
  • aprox 1 l otet alimentar ( sau 1,5 l, depinde cat de inghesuiti sunt ardeii in borcan)
  • sare (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

Am spalat bine ardeii lasand si coditele si i-am inghesuit bine in 3 borcane curate si uscate. Am pus deasupra in fiecare borcan putina sare ( aprox 1 lingurita rasa ) Se poate si fara sare, dar parca sunt mai buni asa. Apoi am turnat otet pana am acoperit bine ardeii si am sigilat borcanele , apoi le-am pus in camara. Foarte simplu si totusi asa buni:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Kori 1

24.10.2011, 14:56

multumesc seno si gina

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:26

Kori 1

25.10.2011, 21:43

Motan multumesc si La multi ani iar, azi de cate ori te vad iti spun)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet