Ardei umpluti

de adry88 in Vita, 29 Aug 2011 | 3757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri bulion
  • 300 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 8 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii si se spala, apoi se lasa sa se scurga de apa

Se curata ceapa, se toaca si se adauga in uleiul incalzit. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga bulionul. Se amesteca si se opreste focul. Se adauga peste carne.

Se pune intr-o cratita un pic de apa cu sare, cand fierbe se aduaga orezul si se lasa sa fiarba 2 clocote (nu trebuie sa fie fiert bine) se scurge de apa bine si se adauga peste carne.

Se adauga si restul de ingrediente, se potriveste de sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Se umplu ardeii si se aseaza intr-o oala. La fundul oalei se aseaza o crenguta de cimbru.

Se amesteca 100 ml apa cu 3 linguri de pasta de tomate ,un pic de sare si se toarna peste ardei,se acopera cu capac oala si se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu carne de vitel si pui