Ardei umpluti cu carne

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 15 Noi 2010 | 2282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi potriviti,
  • 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne) 
  • 1ceapa tocata marunt
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare, piper
  • o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata)
  • Sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare si piper
  • apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii spalati si curatati.


Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie.


Se face sosul din pasta de tomate amestecat cu faina, sare, piper si se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa la foc circa 1 ora si jumate. La sfarsit se mai presara putina menta proaspata. Se servesc cu smantana sau iaurt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

16.11.2010, 01:33

si de aici vreaudar dupa Craciunoricum las

vanilla 1

19.11.2010, 16:02

ma servesc si eu cu un ardei !!!

Cris2711 1

23.12.2010, 19:00

si ce imi mai place Craciun Fericit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varză a-la-Cluj in vas de lut