Ardei umpluti cu carne

de Dya Daniela Andrei in Porc, 4 Mai 2011 | 3562 vizualizari

 

Preferatii mei! :)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 - 2 kg ardei gras,
  • 1 kg carne de porc tocata(se poate folosi si carne de vita)
  • 150 - 200 g orez,
  • 2 oua,
  • 100 ml ulei,
  • patrunjel si marar tocate marunt,
  • 250 g ceapa,
  • 250 g rosii,
  • 1/2l bors de putina
  • 500 g sos de tomate (bulion)
  • sare, piper, dupa gust.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la varf. Se curata ceapa, se spala, se taie felii si se caleste impreuna cu sosul de tomate/bulionul in ulei, adaugandu-se orezul. Dupa ce s-a racit se adauga carnea tocata, ouale batute spuma, verdeata, sarea si piperul. Se amesteca ingredientele pana cand se formeaza o pasta omogena cu care se umplu ardeii. Rosiile se spala si se taie sub forma de capace pentru a se pune la capetele ardeilor umpluti. Ardeii se asaza intr-o craticioara in care se adauga borsul acru (impreuna cu o cana-doua de apa) Se fierb aproximativ 50 - 60 minute.


Se servesc cu smantana si ardei iute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pentru un gust deosebit, pe fundul oalei se aseaza cozile (intregi) de patrunjel si marar si abia apoi asezam ardeii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 15:42

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii