Ardei umpluti cu carne

de Gicuta69 in Porc, 10 Aug 2015 | 2770 vizualizari

 

Satiosi si gustosi

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 400 ml suc de rosii
  • o lingura cu amidon alimentar
  • 1 legatura cu patrunjel
  • sare
  • piper
  • o rosie mare ,pentru capace
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit ( optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.


Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.


Omogenizam bine si dam deoparte.


Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.


Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .


Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.


Ardeii ii asezam intr-o cratita in care am pus uleiul si ii calim putin cat sa-si dezvolte aroma.


Turnam apa pana la nivelul lor, lasam sa dea in clocot, indepartam spuma formata si dam cratita la cuptor .


La jumatatea prepararii ardeilor adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.


Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.


Ii servim calzi cu smantana deasupra.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gicuta69 1

11.08.2015, 08:22

te astept cu drag,Stefania!

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:48

Rocsi 1

12.08.2015, 21:38

Sunt o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos