Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc

de babi5 in Curcan, 12 Iul 2014 | 4498 vizualizari

 

Un fel de mincare care se prepara repede si este si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne curcan tocata
  • 500 gr carne porc
  • 400 gr orez
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita vegeta
  • 200 gr pasta bulion
  • marsr verde
  • citeva tije de leustean
  • 5 cepe potrivite ca marime
  • 2 kg ardei( 28 buc.)
  • 100 ml ulei
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc:

Se curata ardeii de cotoare si se spala, ceapa se curata, se toaca si se pune la calit cu uleiul.

Intr-un  castron punem carnea si orezul  pe care le-am soalat bine  din timp.

Adaugam  : sarea, boiaua, vegeta,cimbrul,mararul tocat si ceapa calita apoi amestecam  bine compozitia dupa care incepem da umplem ardeii, pina terminam compozitia .

Intr-o oala asezam pe fund citeva crengute(tije) de leustean apoi asezam ardeii,peste care punem apa fierbinte atit cit  sa-i acopere si-i punem sa fiarba la foc potrivit.

Pasta de bulion  o diluam cu 100 ml apa si o punem in ardei cu 10 min. inainte de a se  termina.

Pofta buna! si sa va fie si reteta mea de  folos m-s bucura.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga la servit si smintina

2

Un ardei iute linga este bine venit

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

12.07.2014, 23:10

sunt tare buni!

babi5 1

13.07.2014, 12:29

Somona72,Valclaudia,reisnaor_2006 sa va fie binesi multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci