Ardei umpluti cu carne de porc si pui

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2015 | 1329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei pentru umplut
  • un ardei rosu pentru sos
  • 600 g carne tocata porc si piept de pui
  • o ceapa mai mare
  • o jumatate cescuta orez cu bobul rotund
  • 4 rosii coapte
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingurita vegeta
  • o lingurita sare
  • 2 lingurite cimbru
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc si pui:

Se spala ardeii, se scoate cotorul cu semintele si nervurile din interior apoi se lasa la scurs cu deschizatura in jos.


Orezul se spala si se lasa in apa rece.


Ceapa se taie marunt si se inabuse pe foc cu o linguta de ulei si putina apa.


Carnea se amesteca cu orezul, sarea, vegeta,o lingurita cimbru si ceapa racita.


Se umplu ardeii cu umplutura nu complet pentru ca se mai umfla orezul, se pun capacele de rosii si se aseaza intr- cratita.Se adauga apa cat sa acopere ardeii, un praf de sare, foile de dafin si se fierb cam 30 minute.


Pentru sos se decojesc rosiile, se taie marunt, se amesteca cu pasta de tomate, ardeiul rosu taiat si o lingurita de cimbru.


Dupa cele 30 minute se adauga sosul de rosii peste ardei si se dau la cuptor pentru 45 de minute pana se rumenesc bine.


Cand sunt gata se presara patrunjel verde.


Se servesc cu smantana sau iaurt, dupa preferinte.


POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

21.06.2015, 14:10

Ce bine arata!

Moni_alex 1

21.06.2015, 14:54

multumesc!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:36

arata asa de bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca