Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2014 | 1319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 4 cepe
  • 2 capatani usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • maghiran 1 lingurita
  • boia iute
  • Sos cascaval:
  • 200 g cascaval
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • sare
  • bulete cartofi:
  • 500 g cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi:

Am taiat carnea bucati mici. Ceapa taiata marunt si o calita in ulei. Am adaugat carnea taiata, usturoiul zdrobit si am condimentat cu sare, piper,maghiran si boia iute. Am turnat deasupra apa cat sa acopere bine carnea si am lasat sa fiarba la foc mic pana ce carnea se inmoaie si se obtine un sosulet consistet

Pentru sosul de cascaval am pus intr-o tigaie la incins untul , apoi cascavalul ras si smantana. Am lasat sa dea cateva clocote si condimentam cu sare .


Cartofii curatati, i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, am scurs apa si i-am zdrobit. Se adauga patrunjelul tocat, 2 oua faina. Condimentam cu sare, ii modelam si ii prajim in ulei. I-am scos pe servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.


Se monteaza farfuria astfel: asezam o parte de tocanita, bulete de cartofi si deasupra din abundenta sos de cascaval.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

18.05.2014, 19:36

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:39

cristeena20 1

18.05.2014, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi