Ardei umpluti cu carne de vita si porc

de roxanabucataras in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2012 | 3592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • pentru sos:
  • 2 cepe,
  • o lingura de ulei,
  • 2 rosii,
  • 1 lingura de pasta tomate,
  • 3 cani de apa,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
  • pt umplutura:
  • aprox. 1/2 kg de carne tocata porc cu vita amestecata,
  • 1 ceapa,
  • o mana de orez,
  • sare,
  • 1 ou,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita si porc:

Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.


Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.


Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.


La final am pus verdeata.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

roxanabucataras 1

29.06.2012, 10:47

BuburuzaBubu: ms

maslinutza 1

11.07.2012, 15:13

delicios...

roxanabucataras 1

16.07.2012, 17:05

multumesc mult maslinutza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu afumatura si ciuperci