Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.
Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.
Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.
La final am pus verdeata.
Enjoy!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult