Ardei umpluti cu carne de vita si porc

de roxanabucataras in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2012 | 6249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • pentru sos:
  • 2 cepe,
  • o lingura de ulei,
  • 2 rosii,
  • 1 lingura de pasta tomate,
  • 3 cani de apa,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
  • pt umplutura:
  • aprox. 1/2 kg de carne tocata porc cu vita amestecata,
  • 1 ceapa,
  • o mana de orez,
  • sare,
  • 1 ou,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita si porc:

Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.

Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.

Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

La final am pus verdeata.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

roxanabucataras 1

29.06.2012, 10:47

BuburuzaBubu: ms

maslinutza 1

11.07.2012, 15:13

delicios...

roxanabucataras 1

16.07.2012, 17:05

multumesc mult maslinutza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti