Ardei umpluti cu cartofi

de katty in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 832 vizualizari

 

Retete de post economice
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei grasi
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru macinat
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cartofi:

Se scot cotoarele de la ardei (impingeti cotorul cu mana inspre interior, iar acesta se va desprinde singur ), se spala ardeii si se pun la scurs, cu gura in jos.

Cartofii se spala si se fierb in coaja, in apa cu sare, 15-20 de minute. Se curata de coaja si se sfarama cu furculita, pastrand si bucatele mai mari.

Ceapa se curata, se taie fin si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei. Se picura cate putina apa. Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga boiaua de ardei. Se ia de pe foc si se amesteca cu cartofii sfaramati, sare, piper si cimbru. Se presara ardeii cu putina sare in interior si se umplu cu compozitia. Se pun ardeii intr-o tava termorezisenta, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Se intorc ardeii pe toate partile, avand grija sa nu se arda.

Se servesc calzi sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

30.03.2017, 09:36

ce reteta interesanta ,

miki_a 1

03.05.2017, 07:17

kytz 1

09.09.2017, 09:54

Tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole kosher la cuptor -post