Ardei umpluti cu cartofi si orez

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6845 vizualizari

 

Un altfel de ardei umplu :) .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei gras
  • 7 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceasca orez
  • patrunjel
  • marar
  • bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cartofi si orez:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Separat se fierbe orezul,ceapa se toaca si se caleste. Se amesteca ceapa cu cartofii si orezul, se adauga bulionul, patrunjelul, mararul, sarea, piperul. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei. POFTA BUNA!


Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi si orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Ligia Bxl 1

04.02.2011, 08:51

tare bun,si arata bineee

tanyapatap 1

15.03.2011, 18:51

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazuta de post