Ardei umpluti cu cartofi si orez

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 9466 vizualizari

 

Un altfel de ardei umplu :) .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei gras
  • 7 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceasca orez
  • patrunjel
  • marar
  • bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cartofi si orez:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Separat se fierbe orezul,ceapa se toaca si se caleste. Se amesteca ceapa cu cartofii si orezul, se adauga bulionul, patrunjelul, mararul, sarea, piperul. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei. POFTA BUNA!


Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi si orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Ligia Bxl 1

04.02.2011, 08:51

tare bun,si arata bineee

tanyapatap 1

15.03.2011, 18:51

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi sub capac