Pate vegetal

de dantes in Mancaruri de post, 16 Apr 2020 | 2594 vizualizari

 

Este foarte gustos,potrivit pentru un mic dejun de post.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 500 gr.
  • ceapa 2 buc.
  • fasole boabe conserva 400 gr.
  • usturoi 3 catei
  • ulei de masline 2 linguri
  • vin 200 ml.
  • sare,piper,cimbru dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal:

Ceapa se taie julienne si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga sarea, usturoiul si se mai caleste putin, fara a se rumeni. 

Ciupercile proaspete se taie in felii groase si se adauga peste ceapa si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se amesteca bine si se gatesc la foc mic circa 15 minute, pana cand au scazut ciupercile, se adauga vinul si se lasa pe foc pana se evapora complet si ramane doar aroma si se opreste focul.

Se adauga patrunjelul verde tocat, fasolea boabe bine scursa de apa si se amesteca bine.

Se trece compozitia prin masina de tocat carne sau se poate mixa cu blenderul. La final se mai poate adauga verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara, din cartofi