Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 4885 vizualizari

 

Aveam ceva resturi de ardei si nu stiam ce sa fac cu ei....cand mi-a venit ideea asta.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi)
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor:

Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs.


Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine.


Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena si dam la cuptor pentru circa 15-20 min.


Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

nadina73 1

14.11.2010, 11:23

mama ce vulcan vorba lui sylvia5f

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:28

Nadina, pup si multumesc.........

ionix 1

14.11.2010, 17:28

vaaaaaaaaaaaai, cum arata... bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval