Dovlecei invizibili

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2010 | 22893 vizualizari

 

Sunt grozavi de buni, e foarte adevarat ca mi-a suras foarte tare ideea cand am gasit reteta, dar si rezultatul a fost pe masura. 

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei - 700 g
  • 2-3 oua
  • 70 faina alba
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 20 g unt topit
  • curry
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei rosu -decor
  • 200 g mozzarella sau cascaval ras
  • 1 lingurita praf de usturoi-optional 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei invizibili:

Se curata dovleceii, o fasie da una ba, sa ramana dungati.


Se taie feliute foarte subtiri si se sareaza putin.


Se amesteca ouale intregi cu sare, piper, untul topit, dupa care se pune laptele si curry (cat doriti, eu am pus 1/2 lingurita) faina si praful de copt, praful de usturoi (nu era in reteta, dar e dupa gustul meu). Se amesteca foarte bine toate, dupa care se amesteca usor cu feliutele de dovlecei.


Se unge un vas cu unt, apoi se toarna compozitia. Se niveleaza dupa care se pune mozzarella, se da tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade.


Se serveste atat calda calda, cat si rece.


Este o gustare grozava, nebunie nu alta!


PS: In primele 30 minute am acoperit vasul cu folie de aluminiu, dupa care am dat folia jos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei invizibili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

06.09.2010, 17:48

Ce minunatie am gasit aici

nadina73 1

09.09.2010, 00:30

mena incearca sau trage o fuga la mine si face mama

mena29 1

09.09.2010, 00:37

acum plec spre tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
SUFLEU CU BROCCOLI