Dovlecei invizibili

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2010 | 21940 vizualizari

 

Sunt grozavi de buni, e foarte adevarat ca mi-a suras foarte tare ideea cand am gasit reteta, dar si rezultatul a fost pe masura. 

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei - 700 g
  • 2-3 oua
  • 70 faina alba
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 20 g unt topit
  • curry
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei rosu -decor
  • 200 g mozzarella sau cascaval ras
  • 1 lingurita praf de usturoi-optional 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei invizibili:

Se curata dovleceii, o fasie da una ba, sa ramana dungati.


Se taie feliute foarte subtiri si se sareaza putin.


Se amesteca ouale intregi cu sare, piper, untul topit, dupa care se pune laptele si curry (cat doriti, eu am pus 1/2 lingurita) faina si praful de copt, praful de usturoi (nu era in reteta, dar e dupa gustul meu). Se amesteca foarte bine toate, dupa care se amesteca usor cu feliutele de dovlecei.


Se unge un vas cu unt, apoi se toarna compozitia. Se niveleaza dupa care se pune mozzarella, se da tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade.


Se serveste atat calda calda, cat si rece.


Este o gustare grozava, nebunie nu alta!


PS: In primele 30 minute am acoperit vasul cu folie de aluminiu, dupa care am dat folia jos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei invizibili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

06.09.2010, 17:48

Ce minunatie am gasit aici

nadina73 1

09.09.2010, 00:30

mena incearca sau trage o fuga la mine si face mama

mena29 1

09.09.2010, 00:37

acum plec spre tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Bombe de legume