Ardei umpluti cu cus-cus si rosii

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi mari
  • 600 g carne tocata de pui, porc, vita sau amestec
  • 200 g cus-cus
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1/2 legatura marar tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 600 ml rosii pasate
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cus-cus si rosii:

Se spala ardeii, se curata de cotor si seminte si se sareaza.


Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga carnea tocata, verdeata, 400 ml de rosii pasate si cus-cusul. Se condimenteaza cu sare si piper si se umplu ardeii cu aceasta compozitie cu ajutorul unei lingurite.


Se aseaza ardeii in picioare intr-o oala incapatoare, se adauga rosiile ramase si apa cat sa ii acopere. Se fierb la foc mic cca 30-40 de minute.


Se servesc cu pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cus-cus si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Corinuta 1

02.08.2011, 10:09

Vlad

aziz 1

02.08.2011, 17:25

uite la asta nu m-a dus bibilica

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:21

buni buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Daoud Pasha"- Chiftelute la cuptor cu sos de rosii