Ardei umpluti cu orez de post

de SENO in Mancaruri de post, 30 Oct 2011 | 8285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cativa ardei grasi
  • orez
  • 2 cepe
  • pasta de rosii
  • piper macinat
  • sare
  • o lingurita de cimbru uscat
  • pasta de ardei iute
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de ulei
  • un cartof mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu orez de post:

Ardeii se spala si se curata de seminte,se lasa la scurs.


Se alege orezul si se spala.


Cartofii se curata si se pun in apa rece.


Cepele se curata,se spala si se toaca marunt apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei.


Se toaca un ardei si se pune in tigaie peste ceapa,se lasa putin la calit,apoi se adauga pasta de ardei iute si pasta de rosii,o cana de apa si se lasa sa dea in fiert.


Cand fierbe se adauga orezul atat cat sa fie fiert doar pe jumatate,sa nu infloreasca bobul.


Se stinge focul si se lasa putim la racit,apoi se umplu ardeii.


Se acopere fiecare ardei cu cate o felie de cartof taiata mai grosut.


Se taie rosiile si se pun in cratita in care vrem sa gatim ardeii,apoi se pun si ardeii peste ele si se toarna pasta de rosii subtiata cu putina apa.Ardeii trebuie sa fie acoperiti cam trei sferturi cu apa.


Se pun la foc potrivit pana dau in fiert apoi se lasa focul mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

SENO 1

31.10.2011, 14:44

cris,esti invitata de onoare

brunetica 1

25.11.2011, 09:16

buni , buni vreau si eu unul

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:22

tare buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu brocolli (de post)