Ardei umpluti cu orez si carne tocata

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2013 | 1684 vizualizari

 

Au iesit si vreo 10 sarmalute pe langa ardei ;)

 

INGREDIENTE

  • 16 ardei grasi
  • 1 kg carne tocata amestec porc si vita
  • 1 cana de orez2-3 linguri rosii tocate
  • 3 cepe
  • marar
  • piper boabe
  • sare
  • 100ml ulei
  • 2-3 rosii
  • Cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu orez si carne tocata:

Intai curatam ardeii de seminte : crestam fiecare ardei usor cu cutitul in jurul cotorului ,scoatem cotorul si semintele.Spalam ardeii cu apa rece si ii lasam putin la scurs.


Curatam ceapa ,o spalam,apoi o tocam marunt .


Orezul se alege,apoi se spala .


Intr-o cratita se pun 50 ml ulei si se caleste ceapa,carnea si orezul. Cand s-au rumenit putin ,se adauga bulionul. Se scoate compozitia intr-un lighean de bucatarie ,apoi se adauga sare si marar( spalat si tocat marunt) .


Umplem ardeii cu compozitia pregatita si acoperim fiecare ardei cu o felie de rosie.


Intr-un ceaun mai inalta uns cu ulei asezam ardeii.Punem apa cat sa acopere putin.


Punem ceaunul in cuptor la foc potrivit .Cand sunt aproape gata ,se mai adauga rosiile tocate cubulete si putin cimbru .


Mai lasam 5-10 minute si ardeii sunt gata pentru a fi serviti.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu smantana ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

01.12.2013, 15:14

Aurelia 07_07 1

01.12.2013, 20:00

loredanaaa 1

06.12.2013, 01:27

tare mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti