Ardei umpluti cu piept de pui si risotto

de alyss in Pui, 19 Mar 2013 | 1339 vizualizari

 

Faptul ca sunt umpluti cu piept de pui si gatiti cat mai dietetic , face ca acesti minunati ardei sa fie potriviti chiar si pentru cei care tin un regim.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept intreg dezosat cam la 1 kg , 1 kg si
  • 7 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel
  • o lingura vegeta
  • jumatate cana de risotto
  • bulion
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 L apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu piept de pui si risotto:

COMPOZITIE:


Se taie pieptul bucati marunte astfel incat sa se poata toca la robot, il tocam apoi il rasturnam intr-un lighenas unde adaugam ceapa tocata marunt , cele 2 oua, sare, piper, risotto bine spalat, patrunjelul tocat marunt de la care pastram insa cozile si apoi cateva linguri de bulion.


ARDEII:


Se spala bine, se curata astfel incat din codita sa facem capac pt a astupa compozitia, apoi se umple fiecare ardei cu compozitie. cand sunt gata le punem capacelele .


ASEZAREA IN OALA:


Coditele pastrate de la patrunjel se aseaza pe fundul oalei in care vom fierbe ardeii peste care se adauga 3 linguri de ulei de masline si 2-3 linguri bulion. punem in oala ardeii astfel incat toti sa fie in picioare si sa aiba stabilitate. turnam 1 litru de apa astfel incat nivelul apei sa fie cu un deget mai putin astfel incat sa nu-i acopere .


Ornam cum dorim pt gust . eu am pus patru rosioare si iarasi patrunjel pe deasupra pt aroma.


Se pot servi decorati de un iaurt dietetic / smantana/ sos facut din bulion si ceapa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu piept de pui si risotto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

19.03.2013, 21:38

Bine ai venit!

alyss 1

20.03.2013, 11:53

multumesc

gaby_gabytza 1

21.03.2013, 14:42

buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti