Ardei umpluti cu varza alba si rosie

de Sim0na in Muraturi, 19 Noi 2012 | 4201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras
  • varza alba
  • varza rosie
  • ardei iute
  • sare mare
  • pikant fix iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza alba si rosie:

Am tocat marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza, strangand in palme bine-bine.


Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.


Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in borcane. Am pus cativa ardei iuti.


Am pregatit pikant fix-ul conform indicatiilor date de productator, si am pus amestecul peste ardeii umpluti din borcane.


Am sigilat borcanele si am asteptat cuminte vre-o 4 saptamani, dupa care am papat cu mare pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza alba si rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Doralinda 1

19.11.2012, 23:28

Nici varza nu e ca la noi, e tare ca bolovanul! Ca sa fac o varza calita, la fel, o cumpar din italia, unde e moale si frageda ca a noastra! Numai prostii mancam aici, nu se compara cu legumele noastre!!! Imagineaza-ti, m-am chinuit sa fac fetitele sa manance salata de rosii, un an si nu am reusit, dar cum am cumparat din piata de la tarani la noi in romania, le-a placut imediat! Si acum zice ca doar rosiile din romania ii plac!

Sim0na 1

20.11.2012, 10:12

Doralinda, cunosc sentimentul asta Cand locuiam in Dk cautam magazinele turcesti, de unde ne aprovizionam de muraturi, malai, foi de vita, etc... In privinta legumelor, s-ar putea sa ai noroc cu cele de la tarani.. ce e in supermarket-uri cu siguranta nu se pot conserva! Pup cu drag

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida