Ardei umpluti cu varza alba si rosie

de Sim0na in Muraturi, 19 Noi 2012 | 4686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras
  • varza alba
  • varza rosie
  • ardei iute
  • sare mare
  • pikant fix iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza alba si rosie:

Am tocat marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza, strangand in palme bine-bine.


Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.


Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in borcane. Am pus cativa ardei iuti.


Am pregatit pikant fix-ul conform indicatiilor date de productator, si am pus amestecul peste ardeii umpluti din borcane.


Am sigilat borcanele si am asteptat cuminte vre-o 4 saptamani, dupa care am papat cu mare pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza alba si rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Doralinda 1

19.11.2012, 23:28

Nici varza nu e ca la noi, e tare ca bolovanul! Ca sa fac o varza calita, la fel, o cumpar din italia, unde e moale si frageda ca a noastra! Numai prostii mancam aici, nu se compara cu legumele noastre!!! Imagineaza-ti, m-am chinuit sa fac fetitele sa manance salata de rosii, un an si nu am reusit, dar cum am cumparat din piata de la tarani la noi in romania, le-a placut imediat! Si acum zice ca doar rosiile din romania ii plac!

Sim0na 1

20.11.2012, 10:12

Doralinda, cunosc sentimentul asta Cand locuiam in Dk cautam magazinele turcesti, de unde ne aprovizionam de muraturi, malai, foi de vita, etc... In privinta legumelor, s-ar putea sa ai noroc cu cele de la tarani.. ce e in supermarket-uri cu siguranta nu se pot conserva! Pup cu drag

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida