Ardei umpluti cu varza la murat

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 20464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei
  • 3 bucati varza
  • 4 morcovi
  • o radacina  mare de telina
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • sare
  • zahar
  • otet
  • cimbru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza la murat:

Ardeii se curata,se spala si se pun la scurs.


Varza se da pe razatoare intr-un lighean.Se da pe razatoarea fina morcovul si radacina de telina.Se pun peste varza,se sareaza dupa gust,se amesteca bine toate la un loc si se lasa 3 ore amestecand din cand in cand.


Dupa ce s-a imuiat varza,se storce bine si se muta in alt vas.


Se umplu ardeii indesand foarte bine varza.


Se aseaza in borcane in care am pus cimbru,hrean,morcov,boabe de mustar.


Se face saramura din 5 l apa,5 linguri sare,100 ml otet,70 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.


Se toarna in borcane fierbinte si se lasa neacoperit pana a doua zi.


A doua zi se completeaza cu saramura ramasa,se capseaza si se duc in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza la murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Gurmanzii 1

08.10.2011, 15:32

mirela0911 1

08.10.2011, 20:06

Ce-mi plac, eu n-am pus pot sa iau de la tine?

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ardei murati cu varza, metoda rapida