Ardei umpluti cu varza la murat

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 22715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei
  • 3 bucati varza
  • 4 morcovi
  • o radacina  mare de telina
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • sare
  • zahar
  • otet
  • cimbru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza la murat:

Ardeii se curata,se spala si se pun la scurs.


Varza se da pe razatoare intr-un lighean.Se da pe razatoarea fina morcovul si radacina de telina.Se pun peste varza,se sareaza dupa gust,se amesteca bine toate la un loc si se lasa 3 ore amestecand din cand in cand.


Dupa ce s-a imuiat varza,se storce bine si se muta in alt vas.


Se umplu ardeii indesand foarte bine varza.


Se aseaza in borcane in care am pus cimbru,hrean,morcov,boabe de mustar.


Se face saramura din 5 l apa,5 linguri sare,100 ml otet,70 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.


Se toarna in borcane fierbinte si se lasa neacoperit pana a doua zi.


A doua zi se completeaza cu saramura ramasa,se capseaza si se duc in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza la murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Gurmanzii 1

08.10.2011, 15:32

mirela0911 1

08.10.2011, 20:06

Ce-mi plac, eu n-am pus pot sa iau de la tine?

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 13:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Varza murata la borcan