Aripi de curcan aromate

de mihaelar63 in Curcan, 31 Ian 2015 | 1365 vizualizari

 

Preparate la cuptor aripile de curcan sunt foarte gustoase .Eu am avut de la curcanii crescuti la tara de catre soacra mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de curcan
  • praz verde

Pt sos :

  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
  • 100 ml vin alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan aromate:


  1. Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .

  2. Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .

  3. Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .

  4. Tava se da la cuptor timp de o ora la 230 grade .

  5. Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .

  6. Seviti aripile aromate decorate cu rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

01.02.2015, 11:49

Super!

elucubratiiculinare 1

01.02.2015, 15:57

mirela0911 1

03.02.2015, 14:46

Bun, tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne de curcan, praz si ciuperci