Pulpe de curcan pane

de nadina73 in Curcan, 7 Apr 2010 | 2619 vizualizari

 

super bune,daca sant facute la foc mic sa fie patrunse bine

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe de curcan nu foarte foarte exagerat de mari
  • 3 oua
  • faina alba
  • sare,piper
  • putin praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pane:

Se curata bine pulpele si eu le tai in 3 ca sant mari nu foarte mari dar oricum sa se patrunda bine ,apoi se sareaza si se puipereaza si eu pun si putin praf de usturoi dupa care se lasa putin sa intre sarea in ele


Se dau prin oul batut apoi prin faina alba de 3 ori prin ou si de 2 ori prin faina poi se prajesc in ulei la foc foarte mic si cu capac aproximativ 25 -30 minute bune pentru o tura la prajit sa se patrunda bine si se intorc din cand in cand


Se cresteaza din loc in loc cu cutitul sa se patrund bine pana nu le prajim

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

bita 1

11.04.2010, 23:36

mihaelar63 1

11.04.2010, 23:43

bune de tot

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mere la cuptor