Rulada de curcan cu urda si rosii uscate

de Oana in Curcan, 27 Oct 2013 | 2426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan (1 kg)
  • 250 gr urda sarata
  • 3 catei de usturoi
  • coaja de la jumatate de lamaie
  • 3-4 rosii uscate mai mari
  • marar si patrunjel proaspat tocate
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • ierburi de provence
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu urda si rosii uscate:

Se imparte carnea in doua bucati, se taie si apoi se bate cu ciocanul de snitele pana se obtin doua bucati mari de carne ce pot si umplute si rulate.


Pentru umplutura, se amesteca branza cu verdeturile, usturoiul dat pe razatoare, coaja de lamaie si rosiile uscate taiate cubulete. Se pune sare si piper dupa gust. Cu acest amestec se ung cele doua bucati de carne, care apoi se ruleaza cu grija. Se stropesc cu ulei de masline, se sareaza si se presara deasupra ierburi de provence. Se asaza cele doua rulade intr-un vas cu putina apa, eventual putin vin alb, dupa gust. Se acopera tava si se lasa la cuptor pana devine frageda, aprox. 1 ora.


Se scoate folia si se lasa doar puti sa se rumeneasca deasupra. Se lasa apoi sa se raceasca putin si se portioneaza. Se serveste calda, cu garnitura de cartofi aurii la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu urda si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

27.10.2013, 20:08

Faina!

Valclaudia 1

27.10.2013, 21:30

grozav arata!

Oana 1

03.11.2013, 16:34

Rosiile uscate s-au hidratat si s-au umflat la cuptor si au fost atat de buneee si gustoase, aromate! E delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval