Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

de xana in Curcan, 30 Oct 2013 | 5030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept de curcan(sau 4 mai mici)
  • 4 felii subtiri de sunca
  • 100 gr ciuperci(pot fi si din conserva)
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • usturoi praf
  • ghimbir praf
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva feliute de chorizo(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele ca sa fie cat mai subtire, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu boia de ardei, cimbru, usturoi, ghimbir, sare si piper.


Peste carne se pun cate doua felii de sunca si ciupercile taiate feliute, putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Se ruleaza fiecare felie de carne, cu grija ca ciupercile sa ramana in interior si se prind cu scobitori la capete(sau unde credeti necesar).


Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei de masline si se prajescu rulourile pe toate partile pana se rumenesc putin.


Scoatem toate scobitorile si punem rulourile intr-o tava, iar printre ele feliutele de chorizo. Se acopera cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se dau la cuptor, la 180ºC pentru 20 de minute, apoi luam folia si mai lasam cca 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

xana 1

19.06.2014, 20:29

Cris

babi5 1

12.12.2014, 17:42

Xandrinne 1

07.02.2015, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan la cuptor