Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci

de Bya Ralu in Curcan, 7 Ian 2014 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 Pulpe de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 borcan fasole pastai
  • 1 cutie de ciuperci
  • cateva buchetele de broccoli
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.


Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi.


Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin.


Peste fasolea pastai punem pulpele de curcan trase in putin unt in tigaie.Punem si buchetelele de broccoli.


Se pune vinul si 1 pahar de apa.


Se da la cuptor pentru circa 1 ora,se mai verifica intre timp,daca scade zeama se mai adauga apa,iar pulpele se intorc.


Spre final se adauga si usturoiul taiat rondele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (48)

Bya Ralu 1

08.01.2014, 13:27

Mihaela11_jo 1

08.01.2014, 20:15

Ce de arome
Ce de culori

Bya Ralu 1

09.01.2014, 20:40

mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan umplute